Συνέδριο Τουρισμού Χιονιού

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Συνέδριο Τουρισμού Χιονιού

Ο Τουρισμός των Ηνωμένων Εθνών και η Κυβέρνηση της Ανδόρας, σε συνεργασία με το Perish of Encamp, διοργανώνουν το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Τουρισμό Χιονιού, Ορεινού και Ευεξίας , από 20 έως 22 Μαρτίου 2024, στην Ανδόρα, με θέμα «Οι βουνίσιοι: Αειφορία και ευημερία, τα κλειδιά του ορεινού τουρισμού».
          Το Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Τουρισμό Χιονιού, Ορεινών και Ευεξίας είναι μια πρωτοβουλία των 7 Κοινοτήτων της Ανδόρας, της κυβέρνησης της Ανδόρας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο τη δημιουργία ενός μόνιμου φόρουμ συζήτησης για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα του τουρισμού στις ορεινές περιοχές. Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από κάθε Κομμούνα εκ περιτροπής.
          Από την ίδρυσή του το 1998, το Συνέδριο έχει επικεντρωθεί στα πιο καινοτόμα θέματα της εποχής, που προέρχονται από την ανάλυση των τουριστικών και κοινωνικών τάσεων, την οικονομική κατάσταση και την ανάπτυξη εργαλείων επικοινωνίας και ανάλυσης.
          Για το λόγο αυτό, και με την υποστήριξη της αύξησης των συμμετεχόντων σε κάθε έκδοση, το Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Τουρισμό Χιονιού, Ορεινού και Ευεξίας στην Ανδόρα έχει γίνει ένα διεθνές σημείο αναφοράς για την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τάσεις, εργαλεία και ευκαιρίες για τουριστική ανάπτυξη στις ορεινές περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω