Συναντήσεις Γάλλων & Κρητικών Επιχειρηματιών

[χρόνος ανάγνωσης 54 δευτερόλεπτα]

Φιλοξενούμενη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ήταν Γαλλική επιχειρηματική αποστολή για την σύναψη εμπορικών συμφωνιών, με στόχο την προώθηση των ποιοτικών Κρητικών προϊόντων στην Γαλλία και γενικότερα στις ξένες αγορές.
Οι Γάλλοι επιχειρηματίες συνοδευόμενοι από τους δημοσιογράφους τα στελέχη της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας και την Μαρία-Αθηνά Βασιλειάδου από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι επισκέφτηκαν Κρητικές παραγωγικές μονάδες, οίνου, ελαιολάδου, μελιού και το κέντρο Κρητικής γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου.
Οι Γάλλοι εισαγωγείς παράλληλα με τις επισκέψεις τους στις παραγωγικές μονάδες στην Κρήτη είχαν και επιχειρηματικές συναντήσεις (b2b) με κρητικούς επιχειρηματίες όπου η Γαλλική αποστολή εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τα εξαιρετικής ποιότητας κρητικά προϊόντα όπου μάλιστα δρομολογήθηκε σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Οι συναντήσεις οργανώθηκαν από την Αγροδιατροφιή Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης, στην αίθουσα «Φουγάρο» στο συγκρότημα «Αθηνά», του ΚΤΕΛ Ηρακλείου ενώ η αποστολή έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.
            Ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης δήλωσε: «Η γαλλική αποστολή τώρα και η γερμανική πρόσφατα ήταν πολύ επιτυχημένες καθώς οι ξένοι εισαγωγείς είδαν από κοντά, αξιολόγησαν τα ποιοτικά μας προϊόντα ξεναγήθηκαν στις παραγωγικές μονάδες και συζήτησαν με ντόπιους παραγωγούς, επιχειρηματίες, δρομολογώντας  μάλιστα τη σύναψη  εμπορικών συμφωνιών.  Ακόμη πρόσθεσε ότι «η παρουσία εδώ ταυτόχρονα και των μεγάλων μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού ενισχύουν τον στόχο μας, δίνουν μεγάλη δημοσιότητα στις αποστολές αυτές στην Κρήτη, στα προϊόντα μας και στη γαστρονομία μας που είναι συνυφασμένη με τον Πολιτισμό μας.» 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω