Συναντήσεις Καριέρας Έρευνας – Καινοτομίας

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), διοργανώνει τη 2η Μέρα Γνωριμίας με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (Career Day), το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στον ισόγειο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ), οδός Βασ. Κωνσταντίνου 48 στην Αθήνα, με φυσική ή on line παρουσία.

          Σε συνέχεια της πρώτης ημερίδας «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ», που πραγματοποιήθηκε 6 Νοεμβρίου 2021, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να γνωρίσουν δια ζώσης το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, και να αναζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησης σε έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς υποστήριξης της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνολογίας, με παρουσία σε 5 πόλεις και εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
          Σημειώνεται ότι οι «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» απευθύνονται σε στελέχη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας με τουλάχιστον ένα (1) έτος επαγγελματική εμπειρία, Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης και άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο C2).
          Στις «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) ατομικές συναντήσεις Καριέρας για κάθε επιβεβαιωμένη συμμετοχή διάρκειας δεκαπέντε (15’) λεπτών με αφετηρία την επιβεβαιωμένη ώρα, στον ισόγειο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ).

Κατά τη διάρκεια των πέντε (5) δεκαπεντάλεπτων (15’) ατομικών συναντήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τέσσερις (4) βασικούς Πυλώνες Δράσης του Δικτύου ΠΡΑΞΗ (βλ. παρακάτω) και να συνομιλήσουν σε κατ’ ιδίαν ατομικές συναντήσεις με τους Επικεφαλής των αντίστοιχων ομάδων και τα στελέχη τους:

          Εθνικά Σημεία Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη»

          Υποστήριξη Καινοτομίας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

          Μεταφορά Τεχνολογίας

          Διαχείριση προγραμμάτων και έργων καινοτομίας


            Προϋποθέσεις και Διαδικασία συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στις «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» είναι απαραίτητο να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ελληνική γλώσσα και συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00, σημειώνοντας την επιθυμητή ώρα συνάντησης στο [email protected] και τον τρόπο συμμετοχής τους, με φυσική ή on line παρουσία. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέχρι 2 επιλογές ως προς την ώρα συνάντησης.

Η συμμετοχή ισχύει για ένα (1) άτομο και είναι δωρεάν.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις «Συναντήσεις Καριέρας – Γνωριμία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ» θεωρείται έγκυρη, εφόσον θα λάβουν απάντηση επιβεβαίωσης συμμετοχής από τη Γραμματεία της εκδήλωσης μέσω e-mail με την οριστικοποίηση της ώρας προτίμησης και τον τρόπο συμμετοχής τους, την οποία θα χρειαστεί να επιδείξουν κατά την είσοδό τους μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Το πιστοποιητικό θα ελέγχεται είτε σε έντυπη μορφή, είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω