Ροή Ειδήσεων

Συνεργασία Πα.Γ.Ν.Η. – Ηλιαχτίδας

«Φωτίζουμε τις ζωές περισσότερων παιδιών εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για την Ηλιαχτίδα με την υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας με τη Γενική Παιδιατρική Κλινική και την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (Πα.Γ.Ν.Η.), ξεκινώντας τη νέα μας δράση «Χαρά και Δημιουργία» η οποία συνδυάζει την ψυχολογική ενδυνάμωση και τη δημιουργική απασχόληση των νοσηλευόμενων παιδιών.» τόνισε η κυρία Μαρία Ευστρατίου, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας.
Η Ηλιαχτίδα διατηρώντας πάντα ως κύριο σκοπό του Σωματείου την ψυχολογική, ηθική, και υλική παροχή στα παιδιά και στους έφηβους με νεοπλασία και στις οικογένειές τους, αλλά αναγνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει για στήριξη στα παιδιά και σε έφηβους που αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ή σπάνιες ή χρόνιες παθήσεις, με την τροποποίηση του καταστατικού της, την οποία αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου,  μεγαλώνει την ομάδα της.
Στη δράση αυτή, βασικό ρόλο θα έχουν οι επίσημοι θεσμικοί συνεργάτες μας όπως η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, το ΠαΓΝΗ, το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και πάντα με τη συνδρομή της εθελοντικής ομάδας.
Σημειώνεται ότι η συνεργασία αυτή ξεκίνησε βάση εκτίμησης αναγκών και με την προτροπή και προσωπική επιθυμία του αναπληρωτή διοικητή του ΠαΓΝΗ κύριου Στέλιου Κτενιαδάκη και το Σύμφωνο υπέγραψαν εκ μέρους της Διοίκησης του Πα.Γ.Ν.Η. ο διοικητής κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, εκ μέρους της Γενικής Παιδιατρικής Κλινικής ο Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Γαλανάκης, εκ μέρους της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, η Διευθύντρια κα Μαρία Μπάστα κι εκ μέρους της Ηλιαχτίδας η κα Μαρία Ευστρατίου, Πρόεδρος Δ.Σ.
Επίσης σημαντικό ρόλο στη συμβολή τους στην επίτευξη της συνεργασίας αυτής, είχαν ο αναπληρωτής διοικητής κ. Στέλιος Κτενιαδάκης και η κα Χρυσούλα Περδικογιάννη, Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.
Τέλος η Ηλιαχτίδα επισημαίνει πως «Για όλους εμάς στην Ηλιαχτίδα αποτελεί χαρά και τιμή να μπορούμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το εξαιρετικό ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έχοντας ως μοναδικό στόχο την ψυχική ενδυνάμωση και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των νοσηλευόμενων παιδιών.  Στόχος μας να επεκτείνουμε τη δράση αυτή και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία του νησιού, γιατί η αγκαλιά μας, με τη βοήθεια όλων των υποστηρικτών και των φίλων της Ηλιαχτίδας θέλουμε να μεγαλώνει συνεχώς και να χωράει όλα τα παιδιά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω