Ροή Ειδήσεων

B2B Κρητών Επιχειρείν

Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δημιούργησε το B2B κατόπιν ερωτημάτων και αναζήτηση πληροφοριών από τους αναγνώστες-επισκέπτες.
Οι Κρήτες επαγγελματίες έχουν πλέον στη διάθεσή τους την δυνατότητα προσφοράς και αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του τμήματος B2B ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Πρόκειται για μία διαδικτυακή κοινότητα, που δημιουργήθηκε για να ενώσει και να προσφέρει χρήσιμες και μοναδικές δυνατότητες έως και αναζήτησης χρηματοδότησης συγκεκριμένων ιδεών.
        Το B2B ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ παρέχει ευνοϊκές συνθήκες και αξιόπιστες υπηρεσίες που είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι των επιτυχημένων επιχειρηματικών σχέσεων. Στόχος η δημιουργία προσωπικής επαφής μεταξύ των υποψήφιων πελατών και των πωλητών.
        Τρόποι συμμετοχής, επικοινωνώντας με το [email protected] είναι οι εξής:
Με ανάρτηση στην κατηγορία Β2Β όπου θα αναφέρεται στις επιθυμητές συνεργασίες, με εμφανή τα στοιχεία του, επωνυμία εταιρείας, όνομα υπεύθυνου, και τρόπους επικοινωνίας.
Χωρίς ανάρτηση και την επαφή των ενδιαφερομένων μερών την υλοποιεί το τμήμα του B2B, με εμπιστευτικότητα ενώ δεν συμμετέχει στις συναντήσεις.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ η μόνη υποχρέωση για τα παραπάνω είναι η συνδρομή με ετήσιο κόστος 30 € πλέον ΦΠΑ, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα συνδρομητικά προνόμια.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω