Ροή Ειδήσεων

Τα Χανιά στην ΔΕΘ

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Το Επιμελητήριο Χανίων προσκαλεί τις Χανιώτικες Επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022.
Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης δημιουργούν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο για την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Χανιώτικων επιχειρήσεων, τις οποίες καλεί να φιλοξενήσει χωρίς κόστος ώστε να προβάλουν τα υψηλής προστιθέμενης αξίας και ανταγωνιστικά προϊόντα τους.
          Η καταληκτική προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων των Χανίων που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους είναι η Τετάρτη 10 Αυγούστου και υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κυρία Βάσω Ζερβουδάκη στο τηλεφωνικό αριθμό 2821052329.
          Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση δίνει έμφαση και στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.
Ταυτόχρονα, οι εκθεσιακές ενότητες εμπλουτίζονται με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση, ενώ προετοιμάζεται το καθιερωμένο HELEXPO FORUM – η συνεδριακή πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.
          Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Χορηγοί 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω