Ροή Ειδήσεων

Τεχνολογία Αιχμής Ετικετών

Η εκτυπωτική εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΖΑΚΗ έχει συσσωρευμένη εμπειρία άνω των σαράντα ετών στις Γραφικές Τέχνες, διαθέτοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.
Ο υψηλός τεχνολογικός εξοπλισμός μπορεί και παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως αφίσες, περιοδικά, βιβλία, διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες, αυτοκόλλητα, φακέλους, μεταβλητά δεδομένα, σουβέρ, σουπλά, τιμοκαταλόγους, χρυσοτυπία, ασημοτυπία, πολύπτυχα, αρίθμηση.

Με την αγορά νέας ψηφιακής μηχανής, τεχνολογία αιχμής μεγάλων εκτυπωτικών διαστάσεων και με υψηλής κατάψυξης για τρόφιμα, αυξήθηκε η γκάμα εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας ετικετών όπου σε συνάρτηση και με το εικαστικό μέρος δίνει προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν, κάνοντας τον καταναλωτή να το ξεχωρίζει στην εγχώρια και ξένη αγορά.
Με νέες χρωματικές προαιρετικές επιλογές, αξιοποιείται ευρύ φάσμα χρωμάτων για να καλύψουν την πλειονότητα των απαιτούμενων εφαρμογών εκτύπωσης ετικετών.
Επίσης το προϊόν αποκτά μοναδικότητα με μεταβλητά δεδομένα όπου η κάθε ετικέτα περιέχει διαφορετικά στοιχεία.
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΖΑΚΗ λαμβάνοντας υπόψη τις επικοινωνιακές ανάγκες του κάθε πελάτη μπορεί δημιουργήσει και να υλοποιήσει την ιδανική ετικέτα για την επιχείρησή σας για επιτυχημένη και ξεχωριστή προβολή.
Σε όλες αυτές τις δεκαετίες έχουν δημιουργηθεί μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες καθώς η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του.
Η μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών επιτυγχάνεται με την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Οι λύσεις που προσφέρονται καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης και των προϊόντων της σε κάθε επίπεδο, με την υψηλότερη ποιότητα και με το μικρότερο δυνατό κόστος που σας έχει προσφερθεί μέχρι σήμερα.
Η οργάνωση, η συνέπεια, η τεχνική ικανότητα, η συνεχής θεωρητική κατάρτιση και η πολυετή εμπειρία παρέχουν την δυνατότητα αξιοποίησης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και ως αποτέλεσμα έχουν την πλήρη ικανοποίηση των πελατών.

Τζαβέλλα 10 & Μεσολογγίου 18, Αθήνα
Τηλ. 210 33 01 604
e-mail: [email protected]

Πηγή 10ο Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω