Τεχνολογία – Καινοτομία & Κρητικά Προϊόντα

Εσπερίδα με θέμα «Καινοτομία και Τεχνολογία στην Παραγωγή, Ασφάλεια και Ποιότητα των Κρητικών Προϊόντων» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 μμ. στον «Κήπο των Αισθήσεων» (Επαρ. Οδ. Ηρακλείου – Πραιτωρίας 113, Κάμπος, Ηράκλειο. (https://maps.app.goo.gl/i2MkiHGAK317qixx8)
          Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.) και την Kappa Studies  και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε συζητήσεις αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια στη παραγωγή τροφίμων. Παράλληλα θα δούμε την τεχνολογία τροφίμων ως ένα εργαλείο καινοτομίας, και για το ρόλο της στα Κρητικά προϊόντα, αναδεικνύοντας τη Κρητική διατροφή.
          Στο διάλειμμα θα γίνει μία παρουσίαση στους παρευρισκόμενους αναφορικά με τα Κρητικά Τυριά και μία γευσιγνωσία τυριών, αλλά και συνταγών που θα έχουν ως βάση το τυρί. 
          Ο τυροκόμοι έχουν δυνατότητα να παρουσιάσουν τυρί της επιλογής τους, που θα ήθελαν να προωθήσουν και να τοποθετηθεί στο μπουφέ. Όπως επίσης υπάρχει δυνατότητα προβολής του τυροκομείου μέσω banner του τυροκομείου, στο χώρο της εκδήλωσης.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω