Τιμητική διάκριση Δημήτρη Καλαϊτζιδάκη

[χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά]

Για την αδιάλειπτη δράση του στον τομέα του τουρισμού και της διάδοσης του Κρητικού τρόπου ζωής, τιμήθηκε ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης – Grecotel, Διευθυντής Λειτουργίας της Grecotel, του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, από το Σύλλογο Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ». 
          Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια εκδήλωσης της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου, που ευλόγησε ο Σεβ. Μητρ. Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος ως εκπρόσωπος της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη κου Βαρθολομαίου, συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Θεσπιών κ. Παύλο ως εκπρόσωπο του Μακαριωτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κου Ιερωνύμου, τον Σεβ. Μητρ. Ανέων κ. Μακάριο (Οικουμ. Πατριαρ.), τον Παν/το Αρχ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, τον Παν/το Αρχ. π. Θεολόγο Παπαλεβυζάκη εκ της Ι. Μονής Αρκαδίου.
          Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, προάγει την αξία της κρητικής διατροφής στην υγεία και τον τρόπο της Κρητικής ζωής, διοργανώνοντας τα επιστημονικά συνέδρια, του Ελληνικού Κέντρου Αριστείας Υγείας και της Grecotel. Μέσα από τα συνέδρια που πλαισιώνονται από πλήθος παράλληλων δράσεων, αναδεικνύουν σημαντικά επιστημονικά δεδομένα και ταυτόχρονα τα πολυδιάστατα οφέλη μέσα από τη βιωματική προσέγγιση του Κρητικού τρόπου ζωής και του πλούτου της Κρητικής Γης.
          Στα συνέδρια, συμμετέχουν ως ομιλητές, κορυφαίοι καθηγητές υγείας και ευεξίας από το Χάρβαρντ και άλλα γνωστά πανεπιστήμια της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδας και το πρόγραμμά τους, περιλαμβάνει ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια με βιωματικές εμπειρίες, εκδρομές, γευσιγνωσίες αλλά και γνωριμία των συμμετεχόντων με τα τοπικά προϊόντα.
          Τέλος, την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Σεβ. Μητρ. Ανέων κ. Μακάριος (Οικουμ. Πατριαρ.), ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Θεσπιέων κ. Παύλος ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κου Ιερωνύμου, ο Παν/το Αρχ. Θεολόγος Αλεξανδράκης Ιεροκ. Ι.Α.Α., ο Παν/τος Αρχ. π. Θεολόγος Παπαλεβυζάκης εκ της Ι. Μονής Αρκαδίου, ο Κωστής Χατζιδάκης Υπουργός Οικονομικών, η Όλγα Κεφαλογιάννη Υπουργός Τουρισμού με τον συζ. της κ. Μίνωα Μάτσα, ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης Υφ. Εθν. Αμυνας του οποίου έτυχε το φλουρί, ο Οδυσσέας Ζώρας Γεν. Γραμ. Υπουργείου Παιδειας με την σύζυγο του Ζένια Σαριδάκη ιατρο – ογκολόγο, ο Ευάγγελος Αποστολάκης Ναύαρχος και με τη συζ. του Δέσποινα Μαγγελάκη, η κ. Έλενα Κουντουρά, η Χριστίνα Κεφαλογιάννη Αναπλ. Περιφερ. Αττικής, ο Μάνος Τσάκωνας Αντιδήμαρχος εκπροσωπών το Δήμο Ρεθύμνου, ο Γιώργος Αποστολόπουλος Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων, η κα Ρένα Κουτσαλεδάκη επικεφαλής του συνδυασμού «μαζί για την αλλαγή» του Δήμου Ρεθύμνου με το συζ. και τον υιό της, η Δώρα Παπαδάκη, ο Χριστόφορος Χαραλαμπάκης Ακαδημαϊκός, ο Πασχάλης Κιτρομηλίδης Ακαδημαϊκός, ο Νίκος Σταμπολίδης διευθ. του Μουσείου Ακρόπολης, η Μαίρη Κωνσταντουδάκη ομοτ. Καθηγ. Ιστορίας και Αρχ. ΕΚΠΑ, η Μαριάννα Καλαϊτζιδάκη καθηγ. Βιολογίας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παν. Κρήτης, ο Ηλίας Πετρόπουλος αναπλ. καθηγ. Παν. Θράκης διδάσκων την Ποντιακή διάλεκτο, ο Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης Ομότ. Καθηγ. Πληροφορικής στην ΑΣΣΟΕ, ο Ιωάννης Κανακάκης καρδιολόγος, ο Γιάννης Τσίχλης εκ μέρους της οικογένειας Νίκου και Μάρης Δασκαλαντωνάκη, η ερίτιμος κα Ελένη Ι. Κεφαλογιάννη, η κα Λίλα Μεϊμαράκη, η Ρένα Βασιλάκη Προεδ. Παγκρητιου Εν., ο Μανώλης Κυρίμης Προεδ. Ομοσπ. Μυλοποταμιτών, η Μαρία Σφακιανάκη Γεν. Γραμ Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων, ο Εμ. Κοζυράκης από τους AXEPANS , η Χριστίνα Αλεξανιάν ηθοποιός, ο μουσικοσυνθέτης κ. Μπάμπης Πραμματευτάκης με τη συζ. Του και ο Γεώργιος Τρανταλλίδης νομικός με την αδελφή του Ευγενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω