Ροή Ειδήσεων

Τουριστικές συνέργειες Ρεθύμνου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δήμου Ρεθύμνης συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Πέπη Μπιρλιράκη με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις τόσο σχετικά με την πανδημία όσο και την πρόσφατη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία και τους προβληματισμούς που έχουν προκύψει στον Τουρισμό, καθώς και για εργασιακά θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον, με βάση και τη στόχευση του Δήμου Ρεθύμνης για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν μέσω εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, συζητήθηκε η συγκεκριμένη προοπτική σε συνδυασμό με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, ώστε να υπάρξει άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
          Στην διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε το οπτικοακουστικό υλικό της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Ρεθύμνης και τον τρόπο εργασίας της, καθώς και τις σημαντικότερες συνεργασίες και συνέργειές της με Φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση του επίσημου τουριστικού ηλεκτρονικού οδηγού του Δήμου Ρεθύμνης, rethymno.guide, όπως επίσης και ανάλυση σημαντικών στατιστικών στοιχείων και δεδομένων σχετικά με την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Ρεθύμνου από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα και από τα αντίστοιχα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
          Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των παρευρισκομένων για σύντομη επανάληψή της, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης και της Δημοτικής Ομάδας.

Η κυρία Πέπη Μπιρλιράκη, επισήμανε: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο δρόμος προς την κανονικότητα έχει ακόμα πολλά εμπόδια και ο Τουρισμός οφείλει να παρατηρεί τις εξελίξεις και να προσαρμόζεται σε αυτές. Ευχαριστώ θερμά τους Διευθυντές των Ξενοδοχείων μας για την εποικοδομητική συνάντηση συνεργασίας που είχαμε, μοιραζόμενοι απόψεις, προβληματισμούς, αλλά και λύσεις. Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, παραμένουμε ψύχραιμοι και σταθεροί στον σχεδιασμό μας, επιδιώκοντας να προβλέψουμε δυσκολίες και να ισορροπήσουμε ενδεχόμενες απώλειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τουριστικό μας προϊόν εξακολουθεί να είναι αξιόλογο και πολύτιμο και, με τη συνέργεια όλων μας, θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα και σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω