Τουριστική έκθεση Ντουμπάι

Έντονο ενδιαφέρον για τους Ελληνικούς προορισμούς υπάρχει από τις αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και των χωρών της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, μετά την καθιέρωση ταξιδιωτικού διαδρόμου χωρίς καραντίνα μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ.
Το ενδιαφέρον εκφράστηκε στη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Arabian Travel Market (ATM) του Ντουμπάι, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως 19 Μαΐου 2021 και στην οποία συμμετείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).
Η Arabian Travel Market είναι η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής που κάθε χρόνο συγκεντρώνει επισκέπτες από τα ΗΑΕ, την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, την Ινδία και άλλες περιοχές της Ασίας. Φέτος, η διοργάνωση διεξάγεται υβριδικά, καθώς μετά τη φυσική έκθεση θα ακολουθήσει virtual event στο διάστημα 24 – 26 Μαΐου.
Η επικεφαλής Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, Σοφία Λαζαρίδου, πραγματοποίησε προγραμματισμένες συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες, τους κυριότερους tour operators και άλλους εκπροσώπους φορέων της τοπικής αγοράς, εστιάζοντας στο πρόσφατο άνοιγμα της Ελλάδας σε τουρίστες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία με «όχημα» τη νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού «All you want is Greece».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω