Τουριστική συνεργασία Χανιά – Ασίζη

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ και συγκεκριμένο το έργο: «ASSISI sustainable international hub in hotel and catering sector» 2022-1-IT01-KA122-VET-000079788, στον τουριστικό τομέα του Ν. Χανίων.
            Το έργο αυτό αφορούσε την υλοποίηση μαθητείας – κατάρτισης 15 Ιταλών σπουδαστών από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της περιοχής Ασίζη της Ιταλίας κατά το διάστημα από 14 Ιουλίου έως 11 Σεπτεμβρίου 2023 σε διάφορες επιχειρήσεις του Ν. Χανίων με στόχο την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων μέσω της έκθεσης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον καθώς και στην ενίσχυση των εμπειριών των μαθητευόμενων, που σχετίζονται με την εργασία – εκπαίδευση σε διεθνές πλαίσιο. Το έργο ταυτόχρονα συνέβαλλε στη συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στην ανταλλαγή καλών πρακτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και στην ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.  
            Μάλιστα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του έργου και απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά μαθητείας – κατάρτισης στους Ιταλούς εκπαιδευόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ, έχοντας την ευκαιρία να πάρουν και μια τελευταία γεύση από τα κρητικά παραδοσιακά προιόντα που τους προσφέρθηκαν.
            Να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης επιτυχίας υλοποίησης των προηγούμενων έργων, συνεχίζεται η εκπαίδευση και κατάρτιση και άλλων 10 σπουδαστών από διάφορες περιοχές της Ιταλίας, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ για τον επόμενα μήνα σε επιχειρήσεις του τουρισμού στο Ν. Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω