Τουριστική Σχολή Καινοτομίας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 35 δευτ.]

Ο Τουρισμός του ΟΗΕ και η Hotelschool The Hague, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας (MoU), που στοχεύει στην τόνωση της καινοτομίας και των νέων εγχειρημάτων στον κλάδο της φιλοξενίας, προάγοντας την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση, ενώ συμμετέχει σε ανοιχτά έργα καινοτομίας που μπορούν να ενισχύσουν την τουριστική βιομηχανία, με ιδιαίτερη έμφαση στη φιλοξενία. Επί του παρόντος, το 20% των επιχειρηματιών του Δικτύου Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών σχετίζεται άμεσα με τη φιλοξενία και είναι τα πιο δυναμικά έργα που περιλαμβάνουν ποικίλα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου.
          Βασιζόμενη στο καθιερωμένο δίκτυο καινοτομίας του ΟΗΕ για τον Τουρισμό, αυτή η συμφωνία, σύμφωνα με τους εταίρους, θα διευκολύνει περαιτέρω τις συνδέσεις μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων και πιθανών επενδυτών, καθώς και θα προωθήσει τη γνώση και τις δεξιότητες μέσω κοινών εκδηλώσεων, καναλιών επικοινωνίας και αλληλεπιδράσεων μέσων. Αυτή η συνεργασία όχι μόνο υπογραμμίζει τη δέσμευση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τη βιομηχανία, αλλά υποδηλώνει επίσης μια κοινή δέσμευση για παροχή ευκαιριών χωρίς αποκλεισμούς και αξέχαστες παγκόσμιες εμπειρίες μαθητών, που αποδεικνύεται μέσω της παγκόσμιας πρόκλησης βιώσιμης φιλοξενίας του Hotelschool The Hague.
            Η Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΗΕ Τουρισμού Natalia Bayona δήλωσε: «Δυστυχώς το 90% των startups στον τομέα της φιλοξενίας τελικά δεν τα καταφέρνουν. Μια αξιοπρεπής τουριστική εκπαίδευση και γνώση του τομέα της φιλοξενίας είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη ενός ανατρεπτικού και εύρυθμου προϊόντος. Μέσω των συλλογικών μας προσπαθειών, φιλοδοξούμε να αλλάξουμε αυτή την τροχιά, προσφέροντας πιο γερά θεμέλια, ενισχύοντας ανεκτίμητες συνδέσεις και παρέχοντας μια ευνοϊκή βάση δοκιμής για τις αναδυόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις, δεδομένου ότι η τεχνολογία διαπερνά πλέον το 70% των τουριστικών επιχειρήσεων, είναι επιτακτική ανάγκη αυτές οι νεοσύστατες επιχειρήσεις να λειτουργούν απρόσκοπτα. ενσωματώθηκε στο οικοσύστημα, συνδέθηκε με τους σχετικούς ενδιαφερόμενους και έδωσε την ευκαιρία να επικυρώσουν τις λύσεις τους σε πραγματικές συνθήκες πριν ξεκινήσουν σε μεγαλύτερη κλίμακα.
          Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Hotelschool The Hague, Regine von Stieglitz επισημαίνει: «Στο Hotelschool The Hague, παρέχουμε στους μαθητές μας την τέλεια ισορροπία της θεωρίας, της πραγματικής εμπειρίας και της εφαρμοσμένης έρευνας για να τους προετοιμάσουμε για μια καριέρα στο Βιομηχανία φιλοξενίας Αναπτύσσουμε ηγέτες που διαμορφώνουν την παγκόσμια βιομηχανία μας και την οδηγούν να ανταποδώσει περισσότερα από όσα χρειάζεται Το Hospitality Challenge είναι ένας μαθητικός διαγωνισμός που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εξέλιξη των βιώσιμων πρακτικών στη φιλοξενία, ευθυγραμμιζόμενη άψογα με τους στόχους του Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών».
          Το Hotelschool The Hague, ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τη βιομηχανία φιλοξενίας το 1929, και θεωρείται ότι παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και έρευνα αιχμής στον τομέα της διεθνούς διαχείρισης φιλοξενίας, με έμφαση στη μετατροπή της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης και στην ανάπτυξη των μαθητών σε περιζήτητους πτυχιούχοι φιλοξενίας που διαπρέπουν σε ηγετικούς ρόλους παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω