Ροή Ειδήσεων

Τροποποίηση μέτρων σούπερ μάρκετ – κομμωτήρια

Μεγαλύτερη απόσταση στα σούπερ μάρκετ μεταξύ των πελατών και απαγόρευση προϊόντων κομμωτικής σε μη επαγγελματίες αποφάσισε η κυβέρνηση με ισχύ από το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 20121.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τροποποίηση της ισχύουσας ΚΥΑ με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (ΦΕΚ Β’ 5277/12-11-21), ισχύουν από το Σάββατο 13/11/2021 επιπρόσθετα τα ακόλουθα μέτρα:
A. Στα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες) επιτρέπεται μέγιστη χωρητικότητα πελατών σε αναλογία ενός (1) ατόμου ανά εννέα (9) τετραγωνικά μέτρα.
B. Απαγορεύεται σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις η πώληση προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση σε μη έχοντες άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή-κουρέα. Η πώληση των προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση έκδοσης του προβλεπόμενου τιμολογίου και με την ταυτόχρονη επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω