Υπερωριακή αμοιβή εργαζομένων Τεχνικών Έργων

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Με αναδρομική ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2023, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τεύχος Β με αριθμό 2165, η απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την καθιέρωση υπερωριακής εργασίας με αμοιβή, κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες ή κατά τις νυχτερινές ώρες, για το προσωπικό που υπηρετεί στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, για το έτος 2023.
          Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ αναφέρεται:
«Εγκρίνουμε την καθιέρωση υπερωριακής εργασίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, καθώς και τις νυχτερινές ώρες των εργάσιμων, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, με αμοιβή, για είκοσι τρεις (23) υπαλλήλους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, για το οικονομικό έτος 2023 και για το χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της παρούσας έως και 31.12.2023.
Θα εκδοθεί απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής εργασίας, στην οποία θα αναφέρονται ονομαστικά οι συμμετέχοντες υπάλληλοι, το χρονικό διάστημα και οι ώρες απασχόλησής τους.
Οι ώρες νυχτερινής υπερωριακής εργασίας, καθώς και εργασίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για κάθε υπάλληλο, ανά εξάμηνο, έχουν ως ακολούθως:
1. Νυχτερινή υπερωριακή εργασία, μέχρι 96 ώρες.
2. Εργασία τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, μέχρι 96 ώρες.
Για την υλοποίηση της παρούσας απόφασης έχουν προβλεφθεί πιστώσεις για την πληρωμή αμοιβής υπερωριακής απασχόλησης, κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, ή κατά τις νυχτερινές ώρες, οικονομικού έτους 2023 στον φορέα 072-00 – ΚΑΕ 0512.01 στον προϋπολογισμό της Ενότητας Περιφέρειας 00, ποσού 60.000,00, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 345191/8.11.2022 βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικού Περιφέρειας Κρήτης.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω