Ροή Ειδήσεων

Υποβάθμιση Ορεινών Δήμων

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανωγείων, κοινοποίησε στο γραφείο του Πρωθυπουργού των αρμόδιων Υπουργών, των Βουλευτών του Ν. Ρεθύμνης, στην Διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος, της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, την αντίθεσή του στο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Ανώγεια.
Ειδικότερα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνεται: «Εκφράζουμε  την αντίθεση μας σε κάθε κίνηση που τείνει να υποβαθμίσει τον τόπο μας και να δυσχεράνει τις συλλογικές προσπάθειες για την ανάδειξη κι ανάπτυξη του.
Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα της παραμονής του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Ανώγεια, του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή.
Τονίζουμε το ειδικό βάρος που έχει η Τράπεζα Πειραιώς για τη γεωργοκτηνοτροφική περιοχή μας από το γεγονός ότι στην Τράπεζα Πειραιώς έχει περιέλθει η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας.
Ζητούμε την παρέμβαση και την αρωγή της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος ώστε το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς να συνεχίσει απρόσκοπτα και επ’ ωφελεία  του κοινωνικού συνόλου τη λειτουργία του για τη διασφάλιση της Εδαφικής Αλληλεγγύης και της Εδαφικής Δικαιοσύνης στον τόπο μας.
Τέλος, δηλώνουμε τη βούληση και την αποφασιστικότητά του Δήμου Ανωγείων να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια και δράση που προάγει κι ενώνει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.»
Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν, ο Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος, ο Γεωργικός Συνεταιρισμός, ο Εμπορικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί φορείς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων όπου εξέφρασαν την κάθετη αντίθεση τους για την επιχειρούμενη αντιμετώπιση των κατοίκων του Ορεινού Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ως πολίτες κατώτερης κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω