Ροή Ειδήσεων

Υποστήριξη σεισμοπλήκτων από CHC Group

Στο πλευρό των σεισμοπαθών των Δήμων Μινώα – Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Χερσονήσου, βρίσκεται ενεργά ο Όμιλος CHC GROUP | Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. πραγματοποιώντας δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης, στη μνήμη του Ιάκωβου Τζαγκαράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC Ζαχαρίας Α. Χνάρης δήλωσε: «Αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να επουλωθούν οι πληγές των κατοίκων των Δήμων – Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Χερσονήσου, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό τους με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Η ανθρωπιά, το φιλότιμο και η αλληλεγγύη άλλωστε, είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λαού μας. Και αυτές τις ώρες, μπορούν να απαλύνουν, έστω και στο ελάχιστο, τον πόνο των συνανθρώπων μας.
Συμπαραστεκόμαστε στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας, στους ανθρώπους που ένιωσαν την μανία του Εγκέλαδου και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει εν ριπή οφθαλμού και τιμούμε τη μνήμη του Ιάκωβου Τζαγκαράκη, ενός εξαίρετου συνανθρώπου μας με πλούσια κοινωνική προσφορά, αλλά και πολύ καλού οικογενειακού φίλου, που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα αλλά και τόσο άδικα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω