Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 21 δευτ.]

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ανακήρυξε τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 της Περιφέρειας Κρήτης. Πρόκειται -αλφαβητική σειρά-  για τους συνδυασμούς «ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε», «Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ».
Αναλυτικότερα οι συνδυασμοί έχουν ως εξής:

• Τον συνδυασμό με το όνομα «ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», με έμβλημα «Το έμβλημα αποτελείται από τις λέξεις «Ανυπόταχτη Κρήτη» στο επάνω μέρος και τις λέξεις «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» στο κάτω μέρος γραμμένο σε ορθογώνιο πλαίσιο που ξεκινά με δύο τρίγωνα αντίθετα μεταξύ τους και καταλήγει σε διαφορετικού μεγέθους τρίγωνα που σχηματίζουν την Κρήτη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
• Τον συνδυασμό με το όνομα «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε», με έμβλημα «Το λογότυπο του συνδυασμού μας περιγράφεται ως εξής: Στην άνω πλευρά με 3 κεφαλαία γράμματα και ιδιαίτερη γραμματοσειρά αποτυπώνονται οι λέξεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ. Ακριβώς από κάτω εμφανίζεται το περίγραμμα της Κρήτης, με διαφορετικούς χρωματισμούς ανά περιφερειακή ενότητα, όπου η περιφερειακή ενότητα Χανίων αποτυπώνεται με κόκκινο χρώμα, του Ρεθύμνου με κίτρινο, του Ηρακλείου στην απόχρωση του πράσινου και του Λασιθίου με μωβ χρώμα. Κάτω από το περίγραμμα της Κρήτης εμφανίζεται η λέξη Συνεχίζουμε με πλάγια καλλιτεχνική γραμματοσειρά και με μικρά γράμματα. Στην τελευταία κάτω πλευρά εμφανίζεται το όνομα, το αρχικό του πατρώνυμου και το επίθετο του Υπ. Περιφερειάρχη ως εξής: ΣΤΑΥΡΟΣ Φ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Από κάτω με μικρά γράμματα: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ του ΦΩΚΙΩΝΑ.
• Τον συνδυασμό με το όνομα «Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ», με έμβλημα «Τρία βελάκια με φορά προς τα πάνω κόκκινο, πράσινο, μωβ και περιγραφή με γράμματα όπου η λέξη αλλιώς είναι γραμμένη με μικρά και τα τρία πρώτα γράμματα είναι αντεστραμμένα προς τα δεξιά» με  υποψήφιο Περιφερειάρχη το ΔΑΝΕΛΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
• Τον συνδυασμό με το όνομα «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ», με έμβλημα «Το έμβλημα του συνδυασμού περιγράφεται ως εξής: η λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και στα δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρυφάλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά. » με υποψήφιο Περιφερειάρχη το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Διαβάστε όλους τους υποψηφίους σε όλες της Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω