Υψηλές διακρίσεις της «ΛΥΧΝΙΑ»

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Με δύο υψηλές διακρίσεις ξεχώρισε η «ΛΥΧΝΙΑ» στα φετινά Packaging Innovation Awards. Πρόκειται για άοκνη δημιουργική πορεία 50 ετών από τις αφοσιωμένες ομάδες των ανθρώπων της «ΛΥΧΝΙΑ» που δεν εφησυχάζουν ποτέ και αναζητούν πάντα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
            Αναλυτικά η «ΛΥΧΝΙΑ» βραβεύθηκε στις εξής δύο ενότητες:
• Ενότητα: Marketing | Κατηγορία: Display – Promotional Packaging – Point of Sale
Το fully sustainable Floor Stand από χαρτί EB-Flute με ελάχιστη υποστήριξη από ξύλο στη βάση, κατασκευάστηκε ειδικά για τα Fever-tree mixers. Ο συνδυασμός των υλικών και η προσεκτικά μελετημένη γεωμετρία των 4 κιβωτίων προσφέρει εκπληκτική σταθερότητα και αντοχή σε βάρος έως και 100 kg!Η έξυπνη τοποθέτηση των 4 κιβωτίων προσφέρει μεγαλύτερο visibility των προϊόντων από διαφορετικές γωνίες.
• Ενότητα: Excellent Company | Kατηγορία: Luxury
Η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας σε ένα rigid box δύο τεμαχίων. Το gift box του αρώματος της Armani με την ειδική βάση τριών επιπέδων για την τοποθέτηση των προϊόντων, δημιουργήθηκε από πιστοποιημένο χαρτί FSC. Tο μεταλιζέ χαρτί της βάσης συνδυάζεται με εξαιρετικές επεξεργασίες στο λογότυπο και στην εικόνα των λουλουδιών, χρησιμοποιώντας τοπικό βερνίκι UV, ενώ η μανσέτα με γκοφρέ λεπτομέρεια αγκαλιάζει με κομψότητα  την υπόλοιπη συσκευασία.
          Η «ΛΥΧΝΙΑ» προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην Έντυπη Επικοινωνία και στη Συσκευασία, σε πλήρη καθετοποιημένη μονάδα, που αξιοποιώντας όλα τα υλικά και όλες οι τεχνικές, υλοποιεί από τον πιο απλό σχεδιασμό λογοτύπου έως την πιο απαιτητική κατασκευή κουτιού ή προωθητικού υλικού στην ποσότητα που εσείς χρειάζεστε!
          Επί 50 συναπτά έτη επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, που βοηθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εσείς προσφέρετε, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω