Φίλοι της Δράσης Κρητών Φιλοξενείν

[χρόνος ανάγνωσης 54 δευτερόλεπτα]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η δράση «Κρητών Φιλοξενείν» φέρνει την Κρητική φιλοξενία στο επίκεντρο της κοινότητας της Κρήτης. Αυτή η πρωτοβουλία, η οποία διοργανώνεται από την ψηφιακή πύλη «Κρητών Επιχειρείν», έχει εξελιχθεί πλέον σ’ έναν αναγνωρίσιμο θεσμό για την τουριστική οικονομία του νησιού μας.
          Για να συνδεθούν ακόμα περισσότεροι με αυτήν την πρωτοβουλία, η ψηφιακή πύλη «Κρητών Επιχειρείν» δημιούργησε μια ενεργή κοινότητα στο Facebook με το όνομα «Φίλοι της Δράσης Κρητών Φιλοξενείν». Αυτή η σελίδα λειτουργεί ως επέκταση της δράσης, προσκαλώντας όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα, να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να συμμετέχουν πιο ενεργά στην διαμόρφωση μιας ανθεκτικής τουριστικής οικονομίας που διευρύνεται χρονικά αλλά και εδαφικά στην τοπική κοινότητα.
          Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας, τις εμπειρίες σας και τις επιτυχίες σας στον χώρο της επιχειρηματικότητας. Μαζί μπορούμε να προάγουμε τον Κρητικό επιχειρείν δημιουργώντας μια ισχυρή κοινότητα που στηρίζει την ανάπτυξη και την καινοτομία στο νησί μας, με το να φιλοξενούμε:
Συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και συνεργασιών. 
Εκδηλώσεις, σεμινάρια και πρωτοβουλίες που αφορούν τον τομέα της επιχειρηματικότητας στην τουριστική οικονομία της Κρήτης.
Επιτυχημένα παραδείγματα Κρητικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Προβολή της Κρητικής φιλοξενίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας. 
• Την προώθηση του τουρισμού στην Κρήτη και να διαδώσουμε τις ομορφιές του τοπίου μας. 
• Στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τουρισμού.
• Αποτελέσματα ακαδημαϊκής έρευνας για την αξιοποίηση της από τους επιχειρηματικούς φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω