Φαράγγια των Σφακίων

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Φαράγγια των Σφακίων», στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά, συμπαραγωγής του Δήμου Σφακίων με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.
          Το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Χανίων κ. Γιαννακάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωστής Γύπαρης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Λευτέρης Κοπάσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σφακιανών Νομού Χανίων κ. Ανδρέας Μανουσέλης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» κ. Σταύρος Πολέντας, ο Πρόέδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων κ. Σταύρος Μπαδογιάννης, ο κ. Μάνος Ρουμελιωτάκης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης και πλήθος κόσμου που αγαπούν τα Σφακιά.
          Οι διοργανωτές απεύθυναν ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ με την συμβολή των οποίων βγήκε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Ξεχωριστά τη σκηνοθέτιδα κυρία Κατερίνα Μπικάκη και τους συνεργάτες της, όπως επίσης τον κ. Γιώργο Μαγγελάκη για τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ και τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του χώρου προβολής.
          Το ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στην ανάδειξη της πλούσιας γεωμορφολογίας του τόπου, με τις τόσες εναλλαγές, τις όμορφα μπλεγμένες μεταξύ τους, που τόσα έχει να προσφέρει στον επισκέπτη που αγαπά τη φύση, σέβεται τον τόπο και τους ανθρώπους που διαβιούν σε αυτόν και δημιουργεί δέος για το μεγαλείο της φύσης που περιβάλλει τα Σφακιά.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω