Φιλοξενία Γερμανών τουριστικών πρακτόρων

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Γερμανοί πράκτορες και ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων Coral travel, Ferien Touristik φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Κρήτης. Οι επισκέπτες, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον της Κρήτης.  Σκοπός ήταν η προβολή της Κρήτης με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου.  
          O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Κυριάκος Κώτσογλου τόνισε ότι «Κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε, την φύση και τις πόλεις μας, την Κρητική Διατροφή και τον Πολιτισμό μας, κάθε φορά θα δημιουργούμε πρεσβευτές της Κρητικής Φιλοξενίας, σε όλα τα μήκη του κόσμου!».
          Οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν την περιοχή του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου, ξεναγήθηκαν και γνώρισαν τις ομορφιές των δύο πόλεων και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην Ελούντα όπου απόλαυσαν την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα. Ακολούθως ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού, ενώ παράλληλα έγινε παρουσίαση του προορισμού «Κρήτη, ένας Παράδεισος 4 εποχών», της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω