Ροή Ειδήσεων

Χανιώτικη παρουσία στο Κουβέιτ

Χανιώτικη επιχειρηματική αποστολή παρουσίασης των Κρητικών προϊόντων στο Κουβέιτ συζήτησαν ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Κουβέιτ, Α.Υ. Σεϊχη Hamad Jaber Al-Sabah και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης, στην διάρκεια συνάντησή τους στα Χανιά.
Μάλιστα ο υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος του Κουβέιτ, με επίσημη ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Αντώνη Ροκάκη, εκφράζει τον ενθουσιασμό του σχετικά με την υψηλή ποιότητα της Χανιώτικης γαστρονομίας και φιλοξενίας.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκπροσωπώντας της επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων, είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του κράτους του Κουβέιτ, στο περιθώριο των ολιγοήμερων διακοπών του στα Χανιά. Ο Σεΐχης με προσκάλεσε κατά την αναχώρησή του για να εκφράσει τον ενθουσιασμό της οικογένειάς του και του δημάρχου της πόλης του Κουβέιτ για τις τουριστικές υποδομές και τον υψηλό επαγγελματισμό των υπηρεσιών που απόλαυσαν στα Χανιά, ενώ πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από την Κρητική κουζίνα. Από πλευράς της επιχειρηματικής μας κοινότητας, πρότεινα στον εκπρόσωπο της Κουβεϊτιανής κυβέρνησης τη διοργάνωση -το συντομότερο δυνατόν- επιχειρηματικής αποστολής παρουσίασης των Χανιώτικων προϊόντων στο Κουβέιτ. Συμφωνήθηκε να ακολουθήσουμε τις αναγκαίες τεχνικές συνεννοήσεις με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Αναμφίβολα, οι τόσο υψηλού επιπέδου επισκέπτες, και μάλιστα όχι το καλοκαίρι, αποτελούν ισχυρή ένδειξη της διεθνούς αναγνώρισης της κοινής και επίπονης προσπάθειας των χιλιάδων επιχειρηματιών και εργαζομένων των Χανίων για το νέο μέλλον της Ανάκαμψης».
Σημειώνεται πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο που διέμειναν οι υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Κουβέιτ, όπου επισκέφτηκα τα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω