Ροή Ειδήσεων

Χρηματοδότηση Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

[χρόνος ανάγνωσης 48 δευτερόλεπτα]

Χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση έργων στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη. Τα έργα στο σύνολό τους έχουν προϋπολογισμό 337.200 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
                    Επισημαίνεται ότι η διάθεση των παραπάνω ποσών θα γίνεται σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη της προόδου υλοποίησης των δράσεων και μετά από έγγραφες ειδοποιήσεις του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου προς την αρμόδια υπηρεσία, συνοδευόμενες από αντίστοιχες υποβολές των απαιτούμενων δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν την απαίτηση της εκάστοτε πληρωμής της δαπάνης προς τον δικαιούχο (σύμβαση, τιμολόγια, πρωτόκολλα παραλαβής, λογαριασμούς κλπ).
          Ειδικότερα πρόκειται για τα εξής έργα:
• Υλοποίηση της πράξης «Σύνδεση οικισμού Μαγουλά και γεώτρησης οικισμού Ψυχρού με το περιφερειακό δίκτυο ύδρευσης στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου» μέχρι του ποσού των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00€),συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
• Υλοποίηση της πράξης «Κάλυψη μέρους ενεργειακού κόστους λειτουργίας των αντλιοστασίων ύδρευσης του χώρου ευθύνης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου» μέχρι του ποσού των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00€), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
• Υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) αυτόνομων μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου ύδατος (water kiosks)» μέχρι του ποσού των τριάντα επτά χιλιάδων διακοσίων ευρώ(37.200,00€), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
• Υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια υδροδοτικών δεξαμενών για την ενίσχυση του συστήματος υδροδότησης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου» μέχρι του ποσού των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00€),συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω