Ροή Ειδήσεων

Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά

Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει τις επόμενες εβδομάδες με τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από τα Χανιά. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των Δήμων Χανίων, Κισσάμου και Κανδάνου-Σελίνου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:
ΧΑΝΙΑ: Τετάρτη 22/12 & ώρα 18:00
          • ΜΑΝΟΣ ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗΣ: συμβολή Μουσούρων & Τσουδερών
          • FREAK TONES: συμβολή Α. Παπανδρέου & Αρχοντάκη
          • ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: Χάληδων (είσοδος Πινακοθήκης)
ΧΑΝΙΑ: Τετάρτη 29/12 & ώρα 18:00
          • ΜΑΝΟΣ ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗΣ: Κυδωνίας (είσοδος Δημαρχείου Χανίων)
          • FREAK TONES: Τζανακάκη (είσοδος Εφορίας)
          • ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: συμβολή Αποκορώνου & Καραϊσκάκη
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Τρίτη 21/12 & ώρα 18:00
          • ΜΑΝΟΣ ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗΣ: είσοδος δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων
ΚΑΣΤΕΛΙ: Πέμπτη 30/12 & ώρα 18:00
          • ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ)
Ο κ. Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, τόνισε:
«Η δοκιμαζόμενη Αγορά της περιφερειακής μας ενότητας δυστυχώς ούτε και τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορέσει να λειτουργήσει σε ομαλές υγειονομικές και εμπορικές συνθήκες, εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του κορονοϊού. Ως ο θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικότητας, αποφασίσαμε να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δημιουργήσουμε ευρύτερες συνεργασίες, συνεισφέροντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα ζωντανή μουσική από σημαντικούς Χανιώτες καλλιτέχνες, κέφι και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Με την προσπάθειά μας αυτή στόχος είναι να προσφέρουμε στην πράξη περισσότερα κίνητρα στη Χανιώτικη Οικογένεια για να απολαύσει τις αγορές της στις επιχειρήσεις του τόπου της. Προτεραιότητά μας και οι μικρότερες, απομακρυσμένες από την πρωτεύουσα πόλεις των Χανίων, όπου λειτουργεί και το χειμώνα η εμπορική τους αγορά, δηλαδή η Κίσσαμος και η Παλαιόχωρα. Η ασφάλεια των συμπολιτών μας καταναλωτών είναι η σημαντικότερη φροντίδα μας και για το λόγο αυτό προτρέπουμε με κάθε τρόπο όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους να τηρούν τις αποστάσεις και να φορούν τη μάσκα τους, εξαιτίας της σημαντικής κίνησης της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς. Ευχαριστούμε θερμά τους Εμπορικούς – Επαγγελματικούς φορείς και τις Δημοτικές Αρχές που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χανίων».
Τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη, πλαισίωναν ενεργοί υποστηρικτές των εκδηλώσεων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων κ. Γιάννης Παυλάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κα Δώρα Κυριακάκη και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου κ. Βαγγέλης Χουδαλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω