Χρυσό βραβείο Τουριστικής Πλατφόρμας

Στο Δήμο Μαλεβιζίου απονεμήθηκε χρυσό βραβείο για τη νέα Διαδραστική Τουριστική Πλατφόρμα, και το Mobile Application, στα Best City Awards, στην Αθήνα.
Η λειτουργία είναι πιλοτική και το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της σε τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες και θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία.  
          Η νέα Τουριστική Πλατφόρμα του Δήμου δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου, να ξεναγηθεί σε σημεία ενδιαφέροντος, να πληροφορηθεί για εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα, μύθους και ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις αλλά και τη γαστρονομία της περιοχής.  Παράλληλα όμως δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν ιστορίες, εμπειρίες και εικόνες συμβάλλοντας και οι ίδιοι στην προβολή του τόπου μας.  
          Ταυτόχρονα στοχεύει να αποτελέσει και ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή καθώς μέσω της πλατφόρμας ο επαγγελματίας μπορεί να παρουσιάσει τη δραστηριότητα της επιχείρησης του διαδικτυακά και ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεση του εξατομικευμένα την πληροφόρηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω