Ψηφιακή εφαρμογή «Agroplatanias»

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

O Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο της ένταξής του στην ψηφιακή εποχή και της πάγιας τακτικής του για στήριξη του πρωτογενή τομέα, προχώρησε στη δημιουργία της ψηφιακής εφαρμογής «AgroPlatanias» που αναμένεται να συμβάλλει στο να δώσει νέα ώθηση στον αγροτικό τομέα της περιοχής. Το «AgroPlatanias» (agro.platanias.gr) αποτελεί μία εύχρηστη, καινοτόμα, ψηφιακή εφαρμογή που φέρνει σε άμεση επαφή τον παραγωγό με τον καταναλωτή, χωρίς κόστος, η οποία θα ενισχύσει την προβολή των τοπικών μας προϊόντων, προάγοντας την τοπική οικονομία. 
            Κάθε παραγωγός μπορεί να έχει πρόσβαση στο δικό του «ψηφιακό χώρο» και με αυτόν τον τρόπο θα έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης-αξιοποίησης:
• Ηλεκτρονικού προφίλ παραγωγού και παρουσίασης τοπικών προϊόντων.
• Υπηρεσιών ηλεκτρονικής προβολής προϊόντων και δυνατότητας επικοινωνίας ανάμεσα στους παραγωγούς και τους ενδιαφερόμενους.
• Δημοσιεύσεων (π.χ. παραδοσιακών συνταγών με στόχο την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του Δήμου Πλατανιά).
• Δημιουργίας Καλαθιού Προϊόντων (στο πλαίσιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συγκεκριμένα τοπικά προϊόντα από τους επισκέπτες της πλατφόρμας).
            Το AgroPlatanias θα αποτελεί το σημείο που θα συγκεντρώνει όλη την γαστρονομική ταυτότητα του Δήμου Πλατανιά και παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της πλατφόρμας να γνωρίζουν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής, τα τοπικά προϊόντα, τις γαστρονομικές προτάσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αυτών, ενώ περιέχει χάρτη στον οποίο μπορούν εύκολα να εντοπίζονται οι παραγωγοί. Επιπλέον, η άμεση επικοινωνία παραγωγού καταναλωτή, αποτελεί μια έμπρακτη διασύνδεση του πρωτογενή με τον τουριστικό τομέα, που εντάσσεται στις πάγιες προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Πλατανιά προς αυτή την κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω