Ψηφιακή Μεταστροφή Ξενοδοχειακών Μονάδων

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η RevitUp.direct, πρωτοπόρος στον χώρο των ψηφιακών λύσεων για τον τουρισμό, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουριστικής Οικονομίας ITB Berlin 2024. Στο Messe Berlin μεταξύ 5 και 7 Μαρτίου 2024, θα παρουσιάσει τις καινοτόμες ψηφιακές λύσεις της, πως μια ξενοδοχειακή επιχείρηση με παραδοσιακό μοντέλο λειτουργίας, μεταφέρεται σε ένα τεχνολογικά σύγχρονο οργανισμό, με συνέπεια και ασφάλεια.
Η RevitUp.direct επιλέγει να συμμετάσχει, για να προβάλει τις εξελιγμένες ψηφιακές της λύσεις, που συνεισφέρουν στην επαναπροσδιορισμό του τρόπου που οι επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού λειτουργούν ώστε να αλληλοεπιδρούν με το κοινό τους.
          Το Messe Berlin θα αποτελέσει έναν χώρο καινοτομίας και δημιουργικότητας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προηγμένες λύσεις που προσφέρονται και αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Οι άνθρωποι της RevitUp.direct αναμένουν με ανυπομονησία να παρουσιάσουν τα τελευταία τους προϊόντα, που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου.
          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες, αποστέλλοντας στο μήνυμα στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω