Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν

[χρόνος ανάγνωσης 34 δευτερόλεπτα]

Θέμα την «Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν», θα έχει η Κεντρική Καλοκαιρινή Έκθεση 2023, που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, τον Ιούλιο στο Ηράκλειο.
Σε συνάντησή του, το Προεδρείο του Συλλόγου, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, επισήμανε ότι κεντρικός του στόχο είναι η προώθηση και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες επιχειρηματίες στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.
Στην διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος Εβελίνα Μπάκιντα, η Αντιπρόεδρος Αδαμαντία Πικράκη, η Γενική Γραμματέας Πάττυ Φανουράκη – Μπαρμπαρήγου και το μέλος του Δ.Σ. η Ευαγγελία Μενεγάκη-Τιτάκη, παρουσίασαν τις δράσεις του Συλλόγου, τις στοχεύσεις και τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο και υπογράμμισαν ότι σε αυτή την πορεία οι γυναίκες επιχειρηματίες θέλουν η Περιφέρεια να είναι αρωγός τους ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις στο επιχειρείν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω