Ροή Ειδήσεων

Όμιλος Καράτζη «Ηγέτης 2020»

Στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδας αναδείχθηκε ο Όμιλος Καράτζη, με την απονομή του «True Leader» 2020 της ICAP. Στην θέση αυτή βρίσκεται επί πέντε συνεχόμενα έτη και για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνεται ότι τα επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου δίνουν προστιθέμενη αξία και στην Κρήτη.
          Ο Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται στην κατασκευή καινοτόμων υλικών διχτύων για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια αγορά, με ενεργή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα και τη Γερμανία.
Την ίδια στιγμή, έχει ενεργή παρουσία στον κλάδο της ενέργειας από το 2007 με την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και συνεχείς επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Στον τουριστικό τομέα, η Καράτζης Α.Ε έχει αναδείξει την Κρήτη σε κορυφαίο προορισμό μέσα από 2 ξενοδοχεία-ορόσημο της ελληνικής φιλοξενίας, το Nana Golden Beach και το Nana Princess Suites Villas & Spa στη Χερσόνησο, αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής στο νησί, μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές.
Το 2020 ο Όμιλος προχώρησε στην ίδρυση της Panellenic Airlines, αεροπορική εταιρία που προσφέρει ιδιωτικότητα και ασφαλείς επαγγελματικές και leisure μετακινήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
          Οι βραβεύεις από την ICAP πραγματοποιούνται  βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων και βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβάνονται 500 εταιρείες και 200 Όμιλοι με την υψηλότερη κερδοφορία για το 2020, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού ενώ έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2019 στο 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω