Ροή Ειδήσεων

Όραμα, γνώση, δημιουργία

Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ-CRETAN BUSINES -ψηφιακή διαδικτυακή Πύλη απευθύνεται στους απανταχού Κρήτες και παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε Κρητικό επιχειρηματία να κοινοποιεί την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.
Στην ψηφιακή πλατφόρμα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για επιχείρηση ανά κατηγορία, περιφέρεια, χώρα, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστότοπο, λογότυπο, περιγραφή δραστηριότητας, παρουσίαση προϊόντων-υπηρεσιών, φωτογραφικό υλικό. Στο περιοδικό γίνεται παρουσίαση των εταιρειών με παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, επιχειρηματικά νέα.
Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αποτελεί μορφή προώθησης συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και άλλων φορέων όπως πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, επαγγελματικές ενώσεις, επιμελητήρια, τοπική αυτοδιοίκηση για την προώθηση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.
Προωθεί στους Κρήτες επιχειρηματίες στην διάχυση της γνώσης όπως ανταλλαγή γνώσεων, καλών πρακτικών επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας με κοινή χρήση εγκαταστάσεων, υποδομών, υπηρεσιών και πόρων.
Διευκολύνει την πρόσβαση σε εξειδικευμένο προσωπικό, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για Έρευνα και Ανάπτυξη, βελτιώνοντας την Λειτουργική Αποδοτικότητα και ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια.

Επιστροφή στο 2ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω