Χρηματιστηριακός δρόμος Παγκρήτιας Τράπεζας

«Σε ένα χρόνο από τώρα η Candia Bank θα οδεύσει προς το Χρηματιστήριο» ανακοίνωσε ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος της Lyktos Group στρατηγικού επενδυτής της Παγκρήτιας Τράπεζας, σε εκδήλωση της Τράπεζας.
          Ειδικότερα ο κ. Μιχάλης Σάλλας ανέφερε: «Τώρα ξεκινάει μια νέα, ανάλογου βεληνεκούς προσπάθεια στον τραπεζικό χώρο, ενσωματώνοντας τις καινούριες ανάγκες και τα νέα δεδομένα. Σε μια περίοδο που το τραπεζικό σύστημα συρρικνωνόταν στον απόηχο της οικονομικής κρίσης της περασμένης δεκαετίας, εμείς επενδύουμε. Η νέα τράπεζα, η Candia Bank, σωστά κεφαλαιοποιημένη μετά την αύξηση των 100 εκατ. ευρώ που θα υλοποιηθεί, με 110.000 μετόχους κατόπιν της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει δυνατή τεχνογνωσία μετά και την απορρόφηση των εργασιών της HSBC Ελλάδος και με ένα ικανό δίκτυο 100 καταστημάτων, θα είναι έτοιμη να επιτελέσει ένα καινοτόμο έργο. Στόχος του νέου Ομίλου είναι να τοποθετήσει σε ένα καινούριο πλαίσιο παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, εξυπηρετώντας στην πράξη και όχι μόνον λεκτικά, την μικρομεσαία επιχείρηση που θέλει να αναπτυχθεί, που θέλει να εξάγει, που θέλει να καινοτομήσει. Παράλληλα σε ένα χρόνο από τώρα η Candia Bank θα οδεύσει προς το Χρηματιστήριο.»
          Σημειώνεται πως στο δείπνο της Παγκρήτιας Τράπεζας, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της και ενόψει της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και της απορρόφησης των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα, παρέστει και μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω