1ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης

Ο 1ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης διοργανώνεται από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 στις 17:00. Θα περιλαμβάνει δυο ενότητες, στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 5 ομάδες των τριών ατόμων η κάθε μια. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών, Ικάρου και Αρχιμήδους 1, στη Νέα Αλικαρνασσό, στον χώρο των εργαστηρίων Ηλεκτροσυγκόλλησης.
Στην πρώτη ενότητα, διάρκειας 2 ωρών, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη μεταλλική κατασκευή και στη δεύτερη, διάρκειας 1,5 ώρας, μια μεταλλική κατασκευή δικής τους επιλογής. 
Οι επιδόσεις κάθε ομάδας θα κριθούν από επταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης Εμπειρογνωμόνων – εκπροσώπων φορέων την οποία αποτελούν οι:
• Holger Routerts , Εξεταστής Γερμανικής εταιρείας Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI.
• Καρίτης Αντώνης, Μηχανικός, εκπαιδευτής Εργαστηρίων Ηλεκτροσυγκόλλησης Τεχνικών Σχολών.
• Σωπίκης Δημήτρης, Εκπρόσωπος Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.
• Μανουσάκης Γιώργος, Επιπλοποιός, εκπρόσωπος Τεχνικών Σχολών στην Ελληνογερμανική Συνέλευση.
• Λεκάκης Χαράλαμπος, Πρόεδρος ΟΕΒΝΗ.
• Βοριάς Στέλιος, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.
• Αβραάμ Γρηγόρης, Αντιπρόεδρος και προεδρεύων Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Έπαθλο του διαγωνισμού η δωρεάν συμμετοχή σε δεκαπενθήμερο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Ηλεκτροσυγκολλητών στο Düsseldorf της Γερμανίας.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ηλεκτροσυγκολλητών λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια στις εγκαταστάσεις Των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Γερμανική Ένωση Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI και οδηγεί σε πιστοποίηση παγκόσμιας κατοχύρωσης, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9606.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω