Ροή Ειδήσεων

Πρόσληψη υπαλλήλου Μουσείου Καζαντζάκη

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, για τις ανάγκες στελέχωσης της Μόνιμης Έκθεσής του, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου (1 χρόνο), με δυνατότητα ανανέωσης.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
– Πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής σε τομείς των Κοινωνικών ή Ανθρωπιστικών Επιστημών. – Άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση μίας ακόμη ξένης γλώσσας. – Γνώση Η/Υ.
ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
– Μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Μουσειακών-Μουσειολογικών Σπουδών ή της Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς. – Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ([email protected]) πλήρες βιογραφικό σημείωμα έως τις 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.
Δικαιολογητικά ή αλλά αποδεικτικά των προσόντων τους έγγραφα, καθώς και συστατικές επιστολές, είναι δυνατόν να ζητηθούν από τους ενδιαφερόμενους κατά το  στάδιο της τελικής επιλογής.
Για περισσότερες πληροφορίες: οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2810741689 και ψηφιακά στο [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω