Ροή Ειδήσεων

7ος Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 είναι η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στον 7ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου, που διοργανώνει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης στο Ρέθυμνο. Συνδιοργανωτές ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης, ο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης, το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) και το Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου.
Οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:
• Ελαιόλαδο Συμβατικής Καλλιέργειας 2020.
• Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας 2020.
• Ελαιόλαδο με πιστοποίηση Π.Ο.Π. ή Π.Γ.Ε. Καλλιέργειας 2020.
Η οργανοληπτική αξιολόγηση των δειγμάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιουνίου 2021, στο διαπιστευμένο εργαστήριο του Α.Σ. Ρεθύμνου, ενώ ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, με την εκδήλωση απονομής των βραβείων, στα ελαιόλαδα, που θα διακριθούν. με τα αντίστοιχα βραβεία «Χρυσή Ελαία», «Αργυρή Ελαία» & «Χάλκινη Ελαία».
Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή και την υποβολή αίτησης, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού «www.cretanooc.org» ή στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης στα τηλέφωνα: 2813410234 & 6979552591 ή στο e-mail: [email protected]
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που αφορά στα δείγματα, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ελευθερία Γερμανάκη – Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου του ΑΣ Ρεθύμνου, στα τηλέφωνα: 2831086143 & 2831200883.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο