Διάσκεψη κορυφής βιώσιμων τουριστικών προορισμών

Η Μαγιόρκα θα φιλοξενήσει τη «Sustainable Destinations Summit. Leading the Transformation», που διοργανώνεται από το Mallorca Turisme Foundation σε συντονισμό με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO), στις 7 και 8 Απριλίου 2022 στο Palau de Congressos de Palma. Το νησί θα αποτελέσει, για δύο ημέρες, το διεθνές σημείο αναφοράς όσον αφορά την αειφορία και τον τουρισμό, αφού η πρόσκληση έχει διεθνή χαρακτήρα.
          Κύριος στόχος του είναι να ευνοήσει ένα περιβάλλον ανταλλαγής και μάθησης, καθώς και να προωθήσει τη γνώση των βέλτιστων πρακτικών περιβαλλοντικής, κοινωνικής και οικονομικής βιωσιμότητας που αναπτύσσονται στον κόσμο. Η βιωσιμότητα είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις για τον τουρισμό τα επόμενα χρόνια. Με έναν ολοένα και πιο συνειδητοποιημένο ταξιδιώτη, οι προορισμοί αντιμετωπίζουν μια ουσιαστική μεταμόρφωση για να αντιμετωπίσουν το μέλλον.
          Το κάλεσμα απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε βασικούς παράγοντες του τουριστικού κλάδου, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς. Στόχος είναι τόσο να συμμετάσχουν στο σεμινάριο όσο και όσοι μπορούν να το παρακολουθήσουν απόκοντά και να επισκεφθούν το νησί, το οποίο αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς σε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και καλές πρακτικές. Επομένως, το συνέδριο μπορεί να παρακολουθηθεί τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω