9ος Διαγωνισμός Κρασιού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 9ος Διαγωνισμός Κρασιού στη Μονή Μαλεβιζίου καθώς φέτος οι συμμετοχές ήταν αυξημένες σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Οι 62 συμμετοχές δείχνουν τη δυναμική που έχει αποκτήσει ο διαγωνισμός καθιστώντας το έργο των κριτών ιδιαίτερα δύσκολο.  Αρκετός ήταν και φέτος ο κόσμος που παρακολούθησε το διαγωνισμό και είχε την ευκαιρία να γευτεί τα κρασιά των συμμετεχόντων. 
          Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής προσέφερε σε όσους παρακολούθησαν το διαγωνισμό και στους συμμετέχοντες εδέσματα που είχαν προετοιμάσει οι γυναίκες τους χωριού. 
          Τα μέλη της κριτικής επιτροπής Στέλα Αστυρακάκη, Ιάσμη Καλαθάκη και Νίκος Παρασκευάς, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα των κρασιών που δοκίμασαν τονίζοντας πως το επίπεδο τους ήταν αρκετά υψηλό.
Συγκεκριμένα:
• Στο λευκό κρασί την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Λουδιανός.
• Στο Κόκκινο κρασί ο Ευάγγελος Βολακάκης. 
• Στο Ροζέ ο Χρήστος Γεμιστός.

Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Χορηγούμενο
Cargo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Hide Ads for Premium Members by Subscribing
Hide Ads for Premium Members. Hide Ads for Premium Members by clicking on subscribe button.
Subscribe Now