[χρόνος ανάγνωσης 26 δευτερόλεπτα]
Το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας δια μέσου του Προέδρου Γιάννη Αποστολάκη, ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση των σεμιναρίων για το Κρητικό ελαιόλαδο.
Τα σεμινάρια με θέμα: «Εξοικείωση με την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τη χρήση του κρητικού ελαιολάδου σε χώρους μαζικής εστίασης και φιλοξενίας», πραγματοποιήθηκαν στις 19 και 26 Απριλίου 2023, στις πάντοτε φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ με την άψογη οργάνωση του Γραφείου του Συνεδριακού του Κέντρου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων – Περιφέρεια Κρήτης και εισηγητές την κ. Γερμανάκη Ελευθερία, υπεύθυνη του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Κρήτης και κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου και τον κ. Καρπαδάκη Εμμανουήλ, αντιπρόεδρο Συνδέσμου Εξαγωγών Κρήτης και δοκιμαστής ελαιολάδου σε διαπιστευμένο εργαστήριο.