Εγκαίνια Ποσειδώνια 2024

[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]

Τα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης Ναυτιλίας Ποσειδώνια 2024, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ελλήνων και ξένων υπουργών, Ευρωπαίων αξιωματούχων και Προέδρων όλων των μεγάλων διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Athens Metropolitan Expo.  
          Η κυρία Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, δήλωσε: «Η ναυτιλία είναι η άρθρωση του σώματος της ανθρωπότητας. Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με σύμπλευση, ενωμένοι. Μαζί, θα μετατρέψουμε τις προκλήσεις που βιώνουμε, αλλά και τις προκλήσεις που θα έρθουν σε ευκαιρίες εξέλιξης, προόδου και σταθερότητας».
          Και πρόσθεσε: «Τα Ποσειδώνια ενισχύουν τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, παράγουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και παρουσιάζουν καινοτομίες και προτάσεις στα σύγχρονα δεδομένα, αλλά και ζητούμενα της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας».
          Με ρεκόρ εκθετών και εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων η 28η διοργάνωση των Ποσειδωνίων καλωσορίζει την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα στο «σπίτι της ναυτιλίας», στην μεγαλύτερη διοργάνωση στη σχεδόν 60χρονη ιστορία της έκθεσης, με περισσότερους από 2.000 εκθέτες από 82 χώρες και 23 εθνικά περίπτερα.
          Οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στο εκθεσιακό κέντρο περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου και εκτιμούν ότι τα φετινά Ποσειδώνια θα αποφέρουν έσοδα 80 εκατομμυρίων ευρώ στην ελληνική οικονομία, κυρίως στους τομείς της φιλοξενίας, της διοργάνωσης εκδηλώσεων, των μεταφορών και της εστίασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω