Παρουσίαση mAIGreece

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

Την παρουσίαση της καινοτόμου εφαρμογής «mAIGreece», διοργάνωσαν εκπρόσωποι του υπουργείου Τουρισμού, προς τις Πρεσβείες που βρίσκονται στην χώρα μας. Σκοπός η ανταλλαγή ιδεών αναφορικά με τα συχνότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας οι ξένοι επισκέπτες, καθώς και με τους τρόπους βέλτιστης και αποτελεσματικότερης αντιμετώπισής τους από τις συναρμόδιες Ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με τις ξένες διπλωματικές και προξενικές αποστολές στην Ελλάδα.
          Η εφαρμογή «mAIGreece» είναι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση βοήθεια στους επισκέπτες σε πολλές γλώσσες. Παρέχει πρωτογενείς πληροφορίες, όπως στοιχεία επικοινωνίας νοσοκομείων, αστυνομικών τμημάτων και πρεσβειών, καθώς και απευθείας σύνδεση με τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112. Αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επισκέπτες.
          Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 31 γλώσσες, περιλαμβάνοντας Αγγλικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Εσθονικά, Ιρλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κροατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλτέζικα, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Σλοβένικα, Σουηδικά, Τσέχικα, Φινλανδικά, Αλβανικά, καθώς και Κινέζικα, Ιαπωνικά, Τουρκικά, Εβραϊκά, Αραβικά και Κορεάτικα.
          Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει τη δυνατότητα αποστολής SMS στο κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας μέσω του πλήκτρου 112, με αποστολή της γεωγραφικής θέσης του αποστολέα για άμεση βοήθεια.
          Ειδικότερα το mAiGreece μπορεί να απαντήσει για:
• Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.
• Κέντρα Υγείας ανά την επικράτεια.
• Πρεσβείες και Προξενεία ξένων χωρών στην Ελλάδα. 
• Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα. 
• Παραλίες με Γαλάζιες Σημαίες. 
• Περιεχόμενο από το visitgreece.gr. 
• Συγκεντρωμένες Συχνές Ερωτήσεις. 
• Μουσεία ανά την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω