Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 19 δευτ.]

Το 10ο Event Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Women Do Business, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Ρέθυμνο, από τις 18.30 έως τις 22.00.
Το Women Do Business που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο, στοχεύει σ’ ένα καλοκαιρινό απόγευμα γεμάτο γυναικεία επιχειρηματικότητα, έμπνευση, παρακίνηση, ενδυνάμωση και δικτύωση. Μια μοναδική ευκαιρία για όσα θέλουν να εμπνευστούν, να ταυτιστούν και να δικτυωθούν.
          Τέσσερις διακεκριμένες γυναίκες από τον χώρο του επιχειρείν μοιράζονται την προσωπική τους ιστορία, αποκαλύπτοντας τόσο τις επιτυχίες όσο και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν μέχρι να κάνουν το επιχειρηματικό τους όνειρο πραγματικότητα:
Αλεξάνδρα Θεοχάρη, Founder & Creative Director KLOTHO. 
Μαρία Μαλικούτη, πρ. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος «ΑΡΚΑΔΙ», Business Consultant «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ», Business transformer ESG expert and AI prompt Engineer. 
Πέπη Μπιρλιράκη, Ξενοδόχος, πρ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης.  
Κατερίνα Ξεκάλου, Επιχειρηματίας – Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΥΛΗ ΑΞΤΕ.
          Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, της ICC WOMEN HELLAS και της ICC HELLAS.
          Συνοδοιπόρησα στην προετοιμασία και μαζί τους επί σκηνής, η μοναδική Inspirational Transformational Speaker & Coach Μαρίνα Χαιρέτη.
          Mοναδική έναρξη με ένα ρεσιτάλ πιάνου από τον σολίστ Φίλιππο Κλαψινάκη!
Guest of Honor: Ανδριάνα Μανέττα, Communication & Marketing Strategist for International Brands.
          Αριθμός θέσεων περιορισμένος. Είσοδος 5 ευρώ (+1,57€ έξοδα πλατφόρμας). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της οργάνωσης, προς υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
          Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει networking με συνοδεία ποτών και finger food και μουσικές επιλογές από τον DJ Aris.      
          Το Women Do Business είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις, αρχικά στην Περιφέρεια της Κρήτης. Ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2019, διοργανώνοντας φόρουμ με στόχο την προαγωγή γυναικείας επιχειρηματικότητας και εξελιχθήκαμε στο 1ο business incubator στην Κρήτη. Στόχος μας είναι να μειώσουμε την επιχειρηματική ανισότητα και να συμβάλουμε στην προαγωγή της ισότητας των φύλων και στην αλλαγή της κουλτούρας γύρω από τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω