Κοινωνική συμμετοχή «Paralos LIFESTYLE»

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και τις εγκαταστάσεις στην παραλία, του 5άστερου Ξενοδοχείου «Paralos LIFESTYLE» στην Αμμουδάρα, καθ’ όλη την διάρκεια καλοκαιριού, μπορούν να χρησιμοποιούν εντελώς δωρεάν, ασθενείς, φροντιστές, νοσηλευτές και εθελοντές του Συλλόγου ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ «Ζαχαρίας Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ» CRETAN PALLIATIVE CARE.
          Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογο «Ζαχαρίας Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ», σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του «Paralos LIFESTYLE» κυρία Κατερίνα Καμπουράκη.
          Παράλληλα στο Σύλλογο ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ «Ζαχαρίας Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ» CRETAN PALLIATIVE CARE, συνεχίζονται και τους καλοκαιρινούς μήνες οι προγραμματισμένες συναντήσεις των υποστηρικτικών ομάδων με ασθενείς και φροντιστές στον πολυαισθητηριακό χώρο και το Snoezelen room που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην προσπάθεια μείωσης του στρες, χαλάρωσης, βελτίωσης της αυτοεκτίμησης και ενδυνάμωσης νοητικών λειτουργιών.
          Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ «Ζαχαρίας Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ» CRETAN PALLIATIVE CARE πρόκειται να διατεθούν σύντομα και σε άλλες ευπαθείς ομάδες για συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπείες. Σχετική πρόσκληση υποβλήθηκε στον νεοϊδρυθέντα Σύλλογο Γονέων Ηρακλείου, Υποστήριξη Δικαιωμάτων Ατόμων με Αυτισμό «ΗΡ.Υ.Δ.Α.» και θα ακολουθήσουν και άλλες συνεργασίες, επισημαίνει η Πρόεδρος Αλίν-Αλεξάνδρα Μπαντουβά, του Συλλόγου CRETAN PALLIATIVE CARE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω