Διαγωνισμός φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων & Laptops

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 11 δευτ.]

Η Περιφέρεια Κρήτης διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την «Προμήθεια φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, καθώς και προμήθειας Laptops για τις ανάγκες του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών των Συλλογικών Οργάνων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής».
          Προϋπολογισμός-Χρηματοδότηση είναι 69.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. 
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τις παρακάτω ομάδες:
ΟΜΑΔΑ Α΄(ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ): εκτιμώμενης αξίας 43.000 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).
ΟΜΑΔΑ Β’ (LAPTOPS): εκτιμώμενης αξίας 26.000€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).
Διάρκεια Σύμβασης: Πέντε (5) μήνες από την υπογραφή και την ανάρτηση της στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ..
Προσφορές: Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προσφορές είτε για μία (1) ομάδα μεμονωμένα, είτε για το σύνολο των ομάδων. Οι προσφορές θα υποβάλλονται για το σύνολο των ειδών των ομάδων και θα καλύπτουν ολόκληρη την ποσότητα του είδους, μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ στον α/α =355539 ηλεκτρονικό διαγωνισμό. 
Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθενται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς ΦΠΑ της ομάδας ή των ομάδων για τις οποίες κατατίθεται προσφορά. (ήτοι για την Ομάδα Α΄: 693,35€ & για την Ομάδα Β΄: 419,35€). 
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 19/8/2024 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ.
Προθεσμία και τόπος κατάθεσης εγγράφων διαγωνισμού: εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφοράς του οικονομικού φορέα, στο Τμήμα Προμηθειών της Περιφέρειας Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας 2ος όροφος).
Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού (ηλεκτρονική αποσφράγιση προσφορών): 23/8/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα που συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας 1ος όροφος).  
          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 έως 14.00, από το Τμήμα Προμηθειών, Δ/νση Οικονομικού (τηλ. 2813400312) και 08.00 έως 14.00 για τις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τμήμα Σχεδιασμού Συστημάτων (τηλ. 2813412420).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω