Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελαιόλαδου «Kriti»

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου, διοργανώνουν εσπερίδα με τίτλο «Οργανοληπτική αξιολόγηση του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti» και οι παράγοντες που την επηρεάζουν», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στις 17:00 μ.μ., στο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ρεθύμνου στα Τρία Μοναστήρια.
          Αντικείμενο της εσπερίδας θα αποτελέσει η οργανοληπτική αξιολόγηση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιόλαδου στο ελαιουργείο και κατά την τυποποίηση.
          Ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, δήλωσε: Συνεχίζουμε τις εκπαιδεύσεις στους ελαιουργούς και τους τυποποιητές ελαιόλαδού. Στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός των  γνώσεων σε όλη την αλυσίδα παραγωγής του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου «Kriti», για την καλύτερη ποιότητα του.
Ομιλητές της εσπερίδας θα είναι: 
Λευτέρης Αλυσσανδράκης
, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. 
Ελευθερία Γερμανάκη
, Υπεύθυνη και Επικεφαλής της Ομάδας Δοκιμαστών στο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ. 
Μανώλης Καρπαδάκης
, Εμπειρογνώμονας στην παραγωγή και διαχείριση ποιοτικού ελαιόλαδου, στέλεχος εξαγωγών και Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.
          Την εκδήλωση υποστηρίζουν, ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης, ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, ο Σύνδεσμος Ελαιουργών Ν. Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω