Δημοπρασία μίσθωσης οικήματος

[χρόνος ανάγνωσης 34 δευτερόλεπτα]

Διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας διενεργεί η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης με σκοπό τη μίσθωση οικήματος για τη στέγαση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, δεδομένου ότι η υπάρχουσα μίσθωση λήγει στις 3 Οκτωβρίου 2024. 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν προσφορές ενδιαφέροντος, εντός 20ημέρου (αρχής γενομένης από τις 30/8/2024 που είναι η ημερομηνία της σχετικής δημοσίευσης στον τοπικό τύπο) στην αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας. Πληροφορίες κ. Αποστολάκη Αγάπη, τηλέφωνο 2831340725, (κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης) . Η υποβολή προσφορών αποκλείεται μετά την πάροδο της 20ήμερης αυτής προθεσμίας.
          Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται έως πέντε (5) χρόνια, από την δια του πρωτοκόλλου παραλαβή του οικήματος από την υπηρεσία, ή από την ημερομηνία λήξης του παλαιού μισθωτηρίου συμβολαίου εάν πρόκειται για οίκημα στο οποίο ήδη στεγάζεται η εν λόγω  υπηρεσία, χωρίς καμιά αναπροσαρμογή, του μισθώματος κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, εκτός αν διαφορετικά ορίζεται ρητά στη σύμβαση, ή αν τούτο προβλεφθεί από σχετική νομοθεσία.

Ολόκληρη η Διακήρυξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω