Κλειστό αεροδρόμιο στο Βέλγιο

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Η εικοσιτετράωρη απεργία που κηρύχθηκε για σήμερα Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά στο Βέλγιο, έχει προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στις πτήσεις και την κίνηση των επιβατών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διευθύντριας επικοινωνίας του αεροδρομίου, Ναταλί Πιεράρ, όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν ή να φτάσουν στο αεροδρόμιο ακυρώνονται. Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά τις 6:00 το πρωί, όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir.
          Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα να αποφύγουν τη μετάβαση στο αεροδρόμιο και να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες τους για περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες. Η απεργία αυτή αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις, τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το Σαρλερουά, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα αεροδρόμια χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.
          Η απεργία φαίνεται να αντανακλά την ένταση και τα προβλήματα στον κλάδο των αερομεταφορών, και επηρεάζει όχι μόνο την εμπειρία των ταξιδιωτών αλλά και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό και τις αερομεταφορές στο Βέλγιο και την ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω