Παρουσίαση έρευνας εστίασης

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού του Νομού Ηρακλείου, σε συνεργασία με την 3win Action και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, φέρνει στο φως τα ευρήματα μιας σημαντικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του project «Πίσω από τη λάμψη της εστίασης». Η παρουσίαση της έρευνας θα λάβει χώρα την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:30, στο Πολύκεντρο Ηρακλείου (Ισόγειο της Ανδρόγεω).
          Σκοπός της ήταν να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά και οι εργοδότες, στον χώρο της εστίασης και να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τη βελτίωση της κατάστασης.
          Μετά την παρουσίαση των ευρημάτων, θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο να αναζητηθούν προτεινόμενες λύσεις στα προβλήματα που αναδεικνύονται από την έρευνα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρεθούν εκπρόσωποι του εργατικού δυναμικού, εργοδότες, καθώς και φορείς από την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαιδευτική κοινότητα.
          Η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των συνθηκών στον χώρο της εστίασης, έναν από τους βασικότερους τομείς της τοπικής οικονομίας στην Κρήτη. Το project «Πίσω από τη λάμψη της εστίασης» αποδεικνύει ότι με συνεργασία και συλλογική δράση μπορούν να επιτευχθούν ουσιαστικές αλλαγές για ένα πιο βιώσιμο και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω