Φαρμακευτική Καινοτομία & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ιατρική

[χρόνος ανάγνωσης 31 δευτερόλεπτα]

Την 2η Επιστημονική Ημερίδα «Φαρμακευτική Καινοτομία & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ιατρική», με εναρκτήρια ομιλία από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη, διοργανώνει Επιστημονική Επιτροπή του Φαρμακευτικού Σύλλογου Ηρακλείου (ΦΣΗ).  
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψε πριν από δυο μήνες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου με το ΙΤΕ, με στόχο τη συνεργασία των δύο φορέων για την ανάπτυξη κοινών επιστημονικών δράσεων.  
          Η Ημερίδα θα εστιάσει στην παρουσίαση καινοτόμων ερευνητικών προγραμμάτων στη Φαρμακευτική και την Ιατρική από διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο την ανάδειξη των αποτελεσμάτων και των επιτευγμάτων έρευνας που πραγματοποιούνται σε Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Κέντρα.
          Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο καθηγητής Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος από το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας -ΙΤΕ/IMBB και ο Δρ. Μάριος Σπανάκης από το Ινστιτούτο Πληροφορικής– ΙΤΕ/FORTH-Institute of Computer Science.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω