Τιμητική διάκριση Πέπης Μπιρλιράκη

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 14 δευτ.]

Στο πλαίσιο του διήμερου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση της κυρίας Πέπης Μπιρλιράκη, πρώην Αντιδημάρχου Τουρισμού Ρεθύμνου, για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά της στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Η καίρια συμβολή της κυρίας Μπιρλιράκη ήταν καθοριστική, ώστε το Ρέθυμνο να καθιερωθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
          Η βράβευση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Τουρισμού, με κύριο σκοπό την προώθηση της φιλίας και την αναγνώριση των μακροχρόνιων σχέσεων της περιοχής με τους τουρίστες της. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλάμβαναν πλούσιες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ανέδειξαν τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της πόλης.
          Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε οργανωμένες περιηγήσεις σε φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα και να ενισχύσουν τους δεσμούς φιλίας.
          Ιδιαίτερη απήχηση είχε η δωρεάν περιήγηση με το κόκκινο τρενάκι στους πελάτες των ξενοδοχείων της πόλης, καθώς και η 30λεπτη κρουαζιέρα με το πειρατικό καράβι Captain Hook, όπου συμμετείχαν οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες, οι οποίοι τιμήθηκαν με κεράσματα από τους ντόπιους ψαράδες.
          Η τελετή βράβευσης ξεκίνησε με μουσική υπόκρουση από τη Δημοτική Φιλαρμονική και χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης, Μανώλη Τσακαλάκη, και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, Κωνσταντίνο Γασπαράκη. Εκτός από την τιμητική βράβευση της κυρίας Πέπης Μπιρλιράκη, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Βραβείων «Φιλίας» στους εκλεκτούς επαναλαμβανόμενους πελάτες των ξενοδοχείων, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή τους στην πόλη.
          Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καλλιτεχνική συνδρομή των Ελένης Δραμιτινού και Ντίνας Τσιμπίδη, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τοπικά εδέσματα. Τέλος, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, οι βραβευθέντες πελάτες των ξενοδοχείων είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας, ανακαλύπτοντας ακόμα περισσότερο τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης.
          Η προσφορά της κυρίας Μπιρλιράκη και των συντελεστών αυτής της εκδήλωσης αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα για το πώς η συνεργασία και η αφοσίωση μπορούν να ενισχύσουν την τουριστική ταυτότητα μιας περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω