Πρόσκληση 4ης Παγκρήτιας Ημερίδας Τουρισμού

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 10 δευτ.]

Η δράση «Κρητών Φιλοξενείν» της Ψηφιακής Πύλης Επιχειρηματικής Ενημέρωσης, Προβολής & Δικτύωσης Κρητών Επιχειρείν καθιερώνεται ως θεσμός στον τουριστικό κλάδο με τη διεξαγωγή της 4ης Παγκρήτιας Ημερίδας Τουρισμού.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στις 10 π.μ., στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου, στην οδό Ι. Κουνδούρου 17, στον Άγιο Νικόλαο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να συμμετάσχουν.

Συνεργασία Κορυφαίων Φορέων για μια Δυναμική Τουριστική Ανάπτυξη
Η φετινή Ημερίδα, που συνδιοργανώνεται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) και το Επιμελητήριο Λασιθίου, έχει ως κεντρικό θέμα την «Ολιστική & Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη». Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά κορυφαίους ειδικούς, επιχειρηματίες, ερευνητές, καθηγητές και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες και να εξετάσουν τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες της τουριστικής βιομηχανίας.

Ολιστική Προσέγγιση και Καινοτομία
Η 4η Ημερίδα Τουρισμού «Κρητών Φιλοξενείν» εστιάζει στην ολιστική ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη και ανθεκτική τουριστική οικονομία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις, προωθώντας τη βιωσιμότητα, την ψηφιοποίηση και τη διασύνδεση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Ενίσχυση της Κρητικής και Εθνικής Τουριστικής Οικονομίας
Η Ημερίδα θα ενισχύσει την τοπική τουριστική οικονομία, προσφέροντας πολύτιμη γνώση και ευκαιρίες δικτύωσης για επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Μέσω της δράσης αυτής, οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν νέες μορφές συνεργασίας και να αξιοποιήσουν τις νέες τάσεις του τουρισμού, καθιστώντας την Κρήτη κορυφαίο προορισμό.

Η επιτυχία της δράσης «Κρητών Φιλοξενείν» τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει την ανάγκη και τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη του κρητικού τουρισμού, κάνοντας την Παγκρήτια Ημερίδα Τουρισμού έναν σταθερό θεσμό στον επιχειρηματικό χάρτη του νησιού.
Η «Κρητών Φιλοξενείν» έχει πλέον καθιερωθεί ως σημαντικός θεσμός, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και δημιουργώντας ένα πεδίο διαλόγου για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας στην Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω